Confidentialitate

  1. STIRA Electronic SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Procesarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 22964 / 2010.
  2. Toate informatiile cu caracter personal transmise catre noi sunt tratate conform Legii 677/2001.
  3. In cazul in care alegeti sa colaborati cu STIRA Electronic SRL informatiile cu caracter personal pe care le veti transmite sunt:
    1. Codul numeric personal
    2. Numele de familie
    3. Prenumele
    4. Adresa de domiciliu
    5. Adresa oricarui loc de consum aflat in proprietatea dvs.
    6. Seria si numarul actului de identitate
    7. Adresa de email
    8. Telefoanele (fix si/sau mobil)
    9. Fotografia
  4. Aceste informatii sunt colectate numai daca ne sunt transmise in mod direct prin email sau prin intermediul formularelor prezentate pe pagina web.
  5. Acest date sunt pastrate intr-o baza de date apartinand STIRA Electronic SRL
  6. Asupra informatiilor pe care ni le-ati comunicat puteti intervenit oricand in sensul accesului, interventiei sau opozitiei, conform procedurii stabilite prin Legea 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.
  7. Informatiile cu caracter personal vor fi transmise catre terte parti numai dupa ce v-ati exprimati acordul cu privire la acest lucru prin acceptarea ofertelor de pret pe care le primiti din partea STIRA Electronic SRL. Acest lucru este necesar in vederea intocmirii contractului de furnizare a energiei electrice in conformitate cu Legea 123/2012.
  8. Datele cu caracter personal vor fi transmise catre furnizorul de energie electrica care sustine oferta prezentata de STIRA Electronic SRL catre dvs., numai daca acesta este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP. In acest fel ne asiguram asupra respectarii conditiilor Legii 677/2001 si de catre furnizorul de energie.
  9. Nicio alta terta parte nu poate intra in posesia datelor cu caracter personal pe care ni le comunicati:
    1. Fara acordul dvs. scris
    2. Hotarare judecatoreasca definitiva de punere la dispozitie a datelor inregistrate.
  10. Prin transmiterea adresei de email va exprimati acordul cu privire la primirea informatiilor pe care le oferim cu referire la domeniul energiei electrice si domeniile conexe acestuia.

Pe scurt: orice date cu caracter personal pe care ni le comunicati raman numai la noi si la furnizorul de energie electrica a carui oferta de pret o acceptati.

Valabile la data 21.10.2019