TERMENI SI CONDITII

Prin vizitarea paginilor web incluse in www.consumatorcasnic.ro acceptati automat urmatoarele:

 1. Domeniul www.consumatorcasnic.ro a fost intotdeauna proprietatea STIRA Electronic SRL. Administrarea acestui domeniu s-a facut strict de catre STIRA Electronic, chiar daca a fost utilizat pentru a prezenta activitati ale unor alte firme.
 2. Continutul si forma de prezentare a informatiilor apartin in intregime STIRA Electronic SRL.
 3. Citarea continutului existent se face intotdeauna insotita de citarea sursei si de link-ul catre pagina.
 4. Orice legatura catre www.consumatorcasnic.ro se va face folosind urmatorul cod
  <a taget="_blank" href="http://www.consumatorcasnic.ro" title="STIRA Electronic SRL">www.consumatorcasnic.ro</a>
 5. Paginile www.consumatorcasnic.ro nu pot fi incluse in frame fara acordul scris primit in prealabil din partea STIRA Electronic SRL.
 6. Toate informatiile prezentate sunt valabile pentru momentul incarcarii paginii in browser-ul dvs., si pot fi modificate fara nicio notificare prealabila in orice secunda a zilei.
 7. Prezentarea informatiilor are scop informativ si nu poate reprezenta un angajament ferm al STIRA Electronic SRL fata de vizitator.
 8. STIRA Electronic SRL nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru incapacitatea vizitatorului de a intelege continutul si si termenii utilizati in continutul paginilor web.
 9. Prin apelarea numerelor de telefon afisate, vizitatorul este de acord cu inregistrarea convorbirilor telefonice purtate.
 10. Orice mesaj trimis catre orice adresa de email care include "@consumatorcasnic.ro" este salvat, inregistrat si tratat individual de catre un operator uman. Fac exceptie mesajele automate prin care se trimit numerele de inregistrare.

In cazul in care aceste conditii nu sunt pe placul dvs. va invitam sa parasiti pagina!